PARAS HINTA    TURVALLINEN MAKSAMINEN    HUOMAAMATON PAKKAUS

Ma-Su 8.00-17.00
Ale

We-Vibe Sync

Tuotekoodi: S-01020

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 199,00 €

Tarjoushinta 159,00 €

Maksa toimituksen jälkeen.

Lue lisää
  Mitat
 • Pituus (mm) : 75
 • Käyttöpituus (mm) : 60
 • Halkaisija (mm) : 42
 • Rakenne : Pehmeä pinta, Sisältä jäykkä
  Tuntuma
 • Materiaali : Silikoni
 • Joustavuus : Joustava
 • Pintakuvio : Sileä
 • Sisältää lateksia : Ei
 • Sisältää ftalaatteja : Ei
 • Vesitiiviys : Täysin vesitiivis
  Käyttövoima ja nopeus
 • Käyttövoima : Ladattava
 • Värinän nopeus : Eri nopeuksien yhdistelmiä
 • Ohjaimen tyyppi : Langaton kauko-ohjain
 • Paristot : Ladattava Li-ion-akku
  Muita tietoja
 • Valmistaja : We-Vibe
 • Väri : Violetti

Kuvaus

Yksityiskohdat

Eroottisten lelujen hienostuneinta teknologista kehitystä edustava We-Vibe Sync on suunniteltu pariskuntien yhteisiin nautinnon hetkiin – yhdessä ja erossa ollessa. We-Vibe Sync kiihottaa voimakkaasti naisen klitorista ja G-pistettä ja ihana värinä tuottaa nautintoa molemmille.

 

Adjustable Icon

Kaksinkertainen vaikutus
Vahvista yhteistä nautintoa seksin aikana voimakkaalla G-pisteeseen ja klitorikseen kohdistuvalla värinällä.

Adjustable Icon

Säädettävä koko
We-Vibe Syncin värinäyksikön kokoa on helppo säätää oman kehon mukaiseksi, joten värinä tuntuu juuri siellä missä pitääkin.

Remote Icon

Kauko-ohjattava
Värinätilaa sekä värinän voimakkuutta säädetään helposti ja nopeasti kaukosäätimellä. Kaukosäädintä voi käyttää kumpi vain, ja sen toimintasäde on peräti kolme metriä.

Smartphone Icon

Älypuhelinsovellus
Ilmaisella We-Connect-sovelluksella laitetta voi ohjata mistä vain, vaikka toiselta mantereelta. Beat-tilassa värinä tuntuu musiikin tahdissa, kun taas Touch-tilassa värinää voi säätää reaaliaikaisesti juuri siten kuin itse haluat.

Body safe Icon

Vesitiivis
Värinäyksikkö on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää kaikissa olosuhteissa.

USB Icon

Ladattava
Laite ladataan USB-portista.

Tietoa materiaaleista

ABS on allergiaa aiheuttamaton, kova muovilaatu, joka ei sisällä ftalaatteja. ABS on sileää, kiiltävää ja tuoksutonta, eikä siinä ole huokosia. Se kestää −20–80 °C:n lämpötiloja. ABS on korkealaatuinen, käytössä turvallinen materiaali, jonka valmistus on edullista.


Silikoni on ihanteellinen seksivälineiden materiaali. Se ei ole huokoista, ja se on ainoa seksivälineissä käytettävä materiaali, joka on täysin desinfioitavissa. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi silikonia käytetään paljon lääketieteessä, ja sitä pidetään erittäin turvallisena. Silikonisia välineitä voivat käyttää molemmat kumppanit, ja niitä voidaan käyttää vaginassa tai peräaukossa, jos välineet on ensin puhdistettu keittämällä niitä vedessä noin neljän minuutin ajan. Muista kuitenkin, etteivät silikonisten välineiden moottorit kestä keittämistä! Silikonituotteet eivät aiheuta allergiaa, joten ne sopivat myös lateksiallergikoille.


Termoplastisesta elastomeeristä (TPR) on nopeasti tulossa korkealaatuisten seksivälineiden suosikkimateriaali. Silikonin tapaan sitäkin käytetään paljon lääketieteellisissä implanteissa. Termoplastinen elastomeeri ei aiheuta allergiaa ja on iholle ystävällistä. Siitä valmistetut seksivälineet ovat erittäin pehmeitä, mutta kuitenkin kestäviä, joten niitä voidaan käyttää vuosien ajan. Välineet ovat myös täysin lateksittomia, joten ne eivät aiheuta oireita lateksiallergikoille.


Jelly-materiaali on PVC-pohjaista muovia. Jelly-materiaalista valmistetut välineet ovat pehmeitä ja taipuisia, mutta käytössä tarvittaessa myös jäykkiä. Jelly-materiaali on edullista valmistaa ja se saattaa sisältää ftalaatteja, joista on tutkimuksissa löytynyt haitallisia ominaisuuksia. Siksi on syytä olla varovainen, jos ostat muualla kuin EU:ssa tai Yhdysvalloissa valmistettuja seksivälineitä, jotka on valmistettu jelly-materiaalista.


Lasi. Riskialtis materiaali. Poikkeuksena on Pyrex, joka on jonkin verran tavallista kestävämpää erikoislasia. Kaikki lasituotteet ovat kuitenkin käytössä riskialttiita.


Metalli. Seksivälineissä yleisimmin käytetty metalli on ruostumaton teräs, jota pidetään turvallisena, mutta herkimmät nikkeliallergikot voivat saada oireita myös ruostumattomasta teräksestä.

Toimitus

Toimitustapa Toimitusaika Hinta
Postin pakettiautomaatti Normaalisti 1 arkipäivää, kun tilaus on tehty ennen kello 15.00:ä. 5,99€
Toimitus postiin 1–2 arkipäivää 7,99€
Matkahuolto Perillä Helsingissä ja lähialueilla normaalisti seuraavana arkipäivänä, kun tilaus on tehty ennen kello 15.00:ä. Muualle Suomeen toimitusaika yhdestä kolmeen arkipäivää. 7,99€

Samankaltaisia tuotteita:

We-Vibe Unite

We-Vibe Unite

99,00 €