PARAS HINTA    TURVALLINEN MAKSAMINEN    HUOMAAMATON PAKKAUS

Ma-Su 8.00-17.00
Ale

Wireless Egg

Päältä kaunis, mutta sisältä tuhma Wireless Egg vibraattori on legendaarinen orgasmintuottaja. Erilaisia värinänopeuksia on peräti 20, ja söpöllä pienellä munalla on helppo kutitella juuri niitä kohtia, joista saat parhaat ja kuumimmat orgasmit. Langattomalla kaukosäätimellä ohjattava, pinnalta sametinpehmeä vibra sopii erinomaisesti klitoriksen ja G-pisteen kiihottamiseen.
Tuotekoodi: S-01015

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 18,90 €

Tarjoushinta 14,00 €

Maksa toimituksen jälkeen.

Lue lisää
  Mitat
 • Pituus (mm) : 74
 • Käyttöpituus (mm) : 74
 • Halkaisija (mm) : 32
 • Rakenne : Sileä pinta , Täysin jäykkä
  Tuntuma
 • Materiaali : ABS
 • Joustavuus : Jäykkä
 • Pintakuvio : Sileä
 • Sisältää lateksia : Ei
 • Sisältää ftalaatteja : Ei
 • Vesitiiviys : Täysin vesitiivis
  Käyttövoima ja nopeus
 • Käyttövoima : Paristot
 • Värinän nopeus : Eri nopeuksien yhdistelmiä
 • Ohjaimen tyyppi : Langaton kauko-ohjain
 • Paristot : AAA-paristot
  Muita tietoja
 • Väri : Vaaleanpunainen

Kuvaus

Yksityiskohdat

Päältä kaunis, mutta sisältä tuhma Wireless Egg vibraattori on legendaarinen orgasmintuottaja. Erilaisia värinänopeuksia on peräti 20, ja söpöllä pienellä munalla on helppo kutitella juuri niitä kohtia, joista saat parhaat ja kuumimmat orgasmit. Langattomalla kaukosäätimellä ohjattava, pinnalta sametinpehmeä vibra sopii erinomaisesti klitoriksen ja G-pisteen kiihottamiseen.

Tietoa materiaaleista

ABS on allergiaa aiheuttamaton, kova muovilaatu, joka ei sisällä ftalaatteja. ABS on sileää, kiiltävää ja tuoksutonta, eikä siinä ole huokosia. Se kestää −20–80 °C:n lämpötiloja. ABS on korkealaatuinen, käytössä turvallinen materiaali, jonka valmistus on edullista.


Silikoni on ihanteellinen seksivälineiden materiaali. Se ei ole huokoista, ja se on ainoa seksivälineissä käytettävä materiaali, joka on täysin desinfioitavissa. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi silikonia käytetään paljon lääketieteessä, ja sitä pidetään erittäin turvallisena. Silikonisia välineitä voivat käyttää molemmat kumppanit, ja niitä voidaan käyttää vaginassa tai peräaukossa, jos välineet on ensin puhdistettu keittämällä niitä vedessä noin neljän minuutin ajan. Muista kuitenkin, etteivät silikonisten välineiden moottorit kestä keittämistä! Silikonituotteet eivät aiheuta allergiaa, joten ne sopivat myös lateksiallergikoille.


Termoplastisesta elastomeeristä (TPR) on nopeasti tulossa korkealaatuisten seksivälineiden suosikkimateriaali. Silikonin tapaan sitäkin käytetään paljon lääketieteellisissä implanteissa. Termoplastinen elastomeeri ei aiheuta allergiaa ja on iholle ystävällistä. Siitä valmistetut seksivälineet ovat erittäin pehmeitä, mutta kuitenkin kestäviä, joten niitä voidaan käyttää vuosien ajan. Välineet ovat myös täysin lateksittomia, joten ne eivät aiheuta oireita lateksiallergikoille.


Jelly-materiaali on PVC-pohjaista muovia. Jelly-materiaalista valmistetut välineet ovat pehmeitä ja taipuisia, mutta käytössä tarvittaessa myös jäykkiä. Jelly-materiaali on edullista valmistaa ja se saattaa sisältää ftalaatteja, joista on tutkimuksissa löytynyt haitallisia ominaisuuksia. Siksi on syytä olla varovainen, jos ostat muualla kuin EU:ssa tai Yhdysvalloissa valmistettuja seksivälineitä, jotka on valmistettu jelly-materiaalista.


Lasi. Riskialtis materiaali. Poikkeuksena on Pyrex, joka on jonkin verran tavallista kestävämpää erikoislasia. Kaikki lasituotteet ovat kuitenkin käytössä riskialttiita.


Metalli. Seksivälineissä yleisimmin käytetty metalli on ruostumaton teräs, jota pidetään turvallisena, mutta herkimmät nikkeliallergikot voivat saada oireita myös ruostumattomasta teräksestä.

Toimitus

Toimitustapa Toimitusaika Hinta
Postin pakettiautomaatti Normaalisti 1 arkipäivää, kun tilaus on tehty ennen kello 15.00:ä. 5,99€
Toimitus postiin 1–2 arkipäivää 7,99€
Matkahuolto Perillä Helsingissä ja lähialueilla normaalisti seuraavana arkipäivänä, kun tilaus on tehty ennen kello 15.00:ä. Muualle Suomeen toimitusaika yhdestä kolmeen arkipäivää. 7,99€